Hvem er BørnSulter?

BørnSulter er en uafhængig og selvstændig organisation som blev grundlagt i 2006. BørnSulters hjælpemidler er primært privatindsamlede og anvendes 100% ubeskåret i de lande hvor BørnSulter hjælper. Vi har valgt at alle der arbejder for BørnSulter i Danmark ikke modtager løn og vi har ligeledes ingen udgifter til lokaler.

Tina og Carsten Anhøj startede organisationen BørnSulter i 2006. Efter at de havde mødt hinanden i 1995 i Colombia, hvor de begge arbejdede med gadebørn, var der gennem årene, en stadig dragen mod at hjælpe børn der mangler alt.
Tina og Carsten fortæller: “Den bedste måde vi kan beskrive det på er måske, at sammenligne det med at være gravid. Vi levede længe (lidt længere end ni måneder:-) i en stadig forventning, til det vi oplevede vi var ’gravide’ med. Sommeren 2006 gik mange forhold op i en højere enhed og BørnSulter var en realitet.
BørnSulter – mere præcist kunne vi ikke formulere det, som længe havde været uforløst i vores hjerter, men nu også blev en appel til verden omkring os. En appel som ikke er blevet mindre relevant med årene; vi lever stadig i en verden delt af ubrudt brød. Millioner af børn dør stadig hvert eneste år pga. sult.
Vi besidder ingen særlig empati, men mange andre historier fortæller at når Gud føder drømme i menneskers liv, er det altid drømme som omhandler, at gøre noget han allerede er i gang med i denne verden. Derfor er de hundredevis af børn som overlever og får et værdigt liv pga. BørnSulter heller ikke menneskers fortjeneste – men noget som Gud længe har forberedt og inviteret mennesker til at deltage i. Derfor blev det også fra begyndelsen et grundlæggende princip, at alt må gives for intet. Ingen behøver tjene på, at hjælpe de fattigste i denne verden. Vi tror på 100% ubeskåret nødhjælp – fordi man selv gives alt, når man lærer Gud at kende.”
Siden starten i 2006 har flere oplevet sig inviteret med på BørnSulters mission. Bestyrelsen er ikke sammensat af mennesker med de rigtige uddannelser – men af mennesker som oplever sig inviteret fra et dybere sted i deres liv. Invitationen kommer fra opfinderen af barmhjertighed og godhed. En invitation som Gud tilbyder ethvert menneske. Arbejdet kan dog ikke betegnes religiøst, da arbejdet udspringer af mødet med en barmhjertig Gud. Relationelt fremfor religiøst. BørnSulter står ikke på de fattiges side fordi behovene er enorme eller at det er politisk korrekt – men fordi Gud gør det.
BørnSulter er godkendt som fradragsberettiget organisation og enhver kan trække sin støtte fra i skat efter de gældende regler. Arv er endvidere skattefritaget.

Bestyrelse

Carsten Vesterager (Næstformand)
Kim Nidam
Lene Damgren Vesterager (Kassér)
Tina Anhøj (Formand)
Annette Nidam
CAN